user_mobilelogo

 
In elke stad en dorp is er wel een handelsvereniging die belangen en commerciële dienstverlening van bedrijven behartigt: samen sta je nu eenmaal sterker en kunnen activiteiten van ondernemers één gezicht naar buiten uitstralen.

Ondernemend Grootegast stelt zich ten doel het bevorderen van de (detail)handel, industrie en commerciële dienstverlening in het dorp Grootegast en het behartigen van de belangen van degenen die als ondernemer werkzaam zijn in deze sectoren, alles in de ruimste zin.


Onder de nieuwe naam Ondernemend Grootegast slaat de vereniging in 2017 een nieuwe weg in: in het verleden draaide het voornamelijk om leden met een (detailhandels)winkel en de daarvoor georganiseerde (winkel-)acties. Vanaf nu zal ook de aandacht gaan naar netwerken, belangbehartiging en presentatie van het dorp in geheel, detailhandel én ook anders gerichte activiteiten.

De vereniging heeft een algemene grondslag en telt ruim 80 deelnemende ondernemingen
 
KvK Groningen: 40023270

...is een activiteit en promotie-site van OG Ondernemend Grootegast, met een up-to-date aanbod van bedrijfsruimte in en rond Grootegast, gepresenteerd op één centrale (site-)locatie.

Met deze site wil de ondernemersvereniging zo veel mogelijk alle beschikbare winkelruimte, kantoorpanden en/of andere soorten bedrijfsruimten onder de aandacht brengen van een zo groot mogelijk ondernemers'publiek'.